Selvbetjening 
Betal kontrolgebyr
Henvendelse vedr. kontrolgebyr
Ledige jobs
Kontakt

Hvad siger loven?

EuroPark Parkeringskontrol arbejder IKKE ud fra de samme regler som det offentlige. Hvis du parkerer på en privat P-plads, er det ejeren af pladsen, der selv kan bestemme, hvilke bestemmelser der skal være gældende på pladsen. EuroPark Parkeringskontrol opererer under privatretlige regler og parkering på pladsen kan være:

  • Tidsbegrænset ved brug af p-skive.
  • Afgiftsbelagt, hvor der skal købes en p-billet ved de på pladsen opstillede automater.
  • Være betinget af, at der i køretøjets frontrude skal foreligge gyldig P-tilladelse eller gæstekort udstedt af EuroPark Parkeringskontrol eller APCOA PARKING.
  • Parkering kan være helt forbudt.

Der bliver i samarbejde med ejeren af pladsen udarbejdet og opsat skilte, der informerer om bestemmelserne på pladsen mht. til parkering.

Hjemlen for pålæggelse af kontrolgebyret beror på rent aftalemæssige forhold. Det er således, at når man kører ind på en privat parkeringsplads, hvor der ved skiltningen er tilkendegivet begrænsninger og betingelser for parkeringen, anses bilisten for at have accepteret ordlyden på skiltningen, således at der er indgået en aftale mellem føreren og APCOA PARKING, som administrerer parkeringspladsen. EuroPark Parkeringskontrol udfører kontrollen på pladsen.

Det er fast retspraksis, at overtrædelse af bestemmelserne medfører udstedelse af et kontrolgebyr. Hjemlen for rent aftalemæssige forhold fremgår af Aftalelovens § 1.
EuroPark A/S - Lanciavej 1A - 7100 Vejle - Telefon: 70231331 - CVR-nummer: 19055108